FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

CINE
SUNTEM

ORIGINE, INCEPUTURI, MOTIVATIE

In urma cu ceva timp, in 1997 mai precis , Luis Feranando Velez fondatorul Amor Perfecto, a pornit in cautarea unui singur furnizor care ar putea produce o cafea care sa nu fie doar buna ci excelenta. Un producator caruia sa ii pese de cel mai de pret produs de export al Columbiei si sa il prepare de la primul bob pana in ceasca. Spre ghinionul lui dar spre norocul nostru nu a gasit, iar asa a inceput povestea Amor Perfecto , primul prajitor premium de cafea de specialitate din Columbia si furnizor de servicii complete in intreaga tara.

De la acele inceputuri modeste Amor Perfecto a depus eforturi pentru a crea o cultura a cafelei, pe pamantul unuia din cei mai mari producatori de cafea din lume.

Astazi, Amor Perfecto se regaseste in peste 600 de locatii pe teritoriul Columbiei, iar de curand , incet dar cu incredere, Amor Perfecto a intrat pe piata din Europa in Romania, in incercarea de a face cafeaua de specialitate accesibila si nelipsita din ceasca fiecarui iubitor de cafea.

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de contact sau prin completarea datelor in momentul unei achizitii de produse de pe platforma noastra vor fi folosite strict pentru facturarea produselor achizitionate sau pentru a intra in contact cu dumeavoastra in cazul unor posibile modificari a(le) comenzii(lor) sau ale datelor de facturare.

Prin completarea formularului sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim si va dorim "navigare" placuta!