FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

ORIGINI

La Amor Perfecto cafeaua vine exclusiv din aceste 4 ferme ( fincas ) din Columbia:

Finca Los Naranjos (Antioquia)

Situata pe dealurile verzi de langa Caicedo, In jur de 10.800 de arbori de cafea din specile Caturra și Bourbon sunt cultivati la aceasta ferma, aflata la o altitudine de 1850 de metri deasupra nivelului marii.

Finca Tamana ( Huila )

Finca Tamana se intinde pe 60 de hectare in zona de sud a tarii, in districtul Huila. Arborii sunt un mix de 80% Cattura si 20% Castillo si cresc la o altitudine de 1433 metri.

Finca Campoalegre ( Huila )

La aceasta ferma situata in aceiasi zona de sud din districtul Huila, se cresc arbori Caturra Arabica, la o altitudine de 1700 de metri si o temperatura medie de 19 grade Celsius

Finca Buenavista ( Cauca )

Ferma Buenavista,o ferma care nu foloseste nici un fel de ingrasamant chimic, se regaseste la 71 de km vest de Bogota, la o altitudine de 1770 de metri.

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de contact sau prin completarea datelor in momentul unei achizitii de produse de pe platforma noastra vor fi folosite strict pentru facturarea produselor achizitionate sau pentru a intra in contact cu dumeavoastra in cazul unor posibile modificari a(le) comenzii(lor) sau ale datelor de facturare.

Prin completarea formularului sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim si va dorim "navigare" placuta!