Type and press Enter.

Origini

Despre noi

Sunt 7 ani de cand am ajuns în taramul cafelei excepționale și cam tot atât de când Amor Perfecto a fost gustată pentru prima dată în România la Sibiu. De la prima întâlnire cu Luis Fernando și până astăzi nu ne-am dorit altceva decât să bem o cafea bună în Sibiu și spunem noi, ne-a ieșit.

Tot ceea ce facem este din dragoste și pasiune pentru cafea

filozofia noastră

Cafeaua este meșteșugul nostru, ritualul nostru, pasiunea noastră.

Cafeaua noastră provine dintr-o singură regiune din Columbia, în zona de sud-vest a țării (Cauca,Narino), unde clima și resursele minerale sunt ideale pentru o cafea superioară. Niciodată nu vom amesteca boabele, pentru că fiecare regiune vine cu o aromă unică.

our story

Tot ceea ce facem este din inimă, trup și suflet.

Boabele noastre sunt arabica, crescute în mici ferme situate la altitudini între 800 și 2000 de metri deasupra nivelului mării. În comparație cu boabele robusta, acest tip de bob are o aciditate mai mare, un corp mai plin și o aromă mai fructată, de asemenea au mai puțină cofeină (0.5-1.8%) în comparație cu robusta (1.7-3.5%). 97.5% din boabele noastre sunt superioare (mărimea 16) și garantăm că nu există mai mult de 3 boabe cu mici defecte pentru ficare 500 de grame de cafea verde.

misiunea noastră
Misiunea noastră, în calitate de producător și importator de cafea autentică din Columbia, este să aducem pe piețele internaționale esența și bogăția unei culturi cafele unice, respectând tradițiile și experiența locală. Ne dedicăm în mod constant să promovăm sustenabilitatea, să sprijinim comunitățile de cultivatori din Columbia și să oferim clienților noștri cafea de cea mai înaltă calitate, aducând în tășcul lor aromele autentice și bogate ale regiunilor columbiene. Prin intermediul parteneriatelor strânse cu fermele de cafea și investind în practici etice și ecologice, ne propunem să păstrăm autenticitatea acestei comori culturale și să oferim o experiență de degustare inegalabilă, care conectează oameni și culturi prin aroma unei cafele originale din Columbia.