FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

PLATA SI LIVRARE

Produsele comandate sunt livrate prin curier; in localitatile din mediul rural, unde curierul nu efectueaza livrari, comanda se trimite prin Posta Romana. Acestea sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.
Plata se poate efectua prin Ramburs (plata la primirea coletului) sau prin Ordin de Plata/home banking.
Costul livrarii standard al unui colet este de 18 lei.

Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 150 lei, atat in Bucuresti cat si in celelalte localitati

ATENTIE! Costul livrarii standard este valabil doar pentru localitatile aflate in zona de livrare curier, deservite fara a taxa suplimentar kilometri exteriori parcursi!
Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expediere, daca este cazul (vezi mai sus).

Toate preturile afisate pe site au TVA inclus.
Livrarea coletelor se va face in 24-48 ore de la lansarea comenzii, in functie de situatia stocurilor. Comenzile efectuate in zilele de Vineri, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul saptamanii urmatoare. Serviciul de livrare este valabil doar de Luni pana Vineri intre orele 09-20.

 

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, WWW.AMORPERFECTO.RO va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Daca, din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune, clientul este obligat sa reclame aceste daune la alexandru.haidau@amorperfecto.ro sau la numarul de telefon afisat pe site. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la data intrarii in posesia coletului (de catre client); daca coletul se dovedeste a fi suferit daune in timpul procesului de livrare, produsele vor fi inlocuite fara niciun cost suplimentar din partea clientului.

WWW.AMORPERFECTO.RO nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului, in afara de cele afisate pe site: pretul produsului (TVA inclus) si costul de transport. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la alexandru.haidau@amorperfecto.ro ori la numarul de telefon afisat pe site.

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de contact sau prin completarea datelor in momentul unei achizitii de produse de pe platforma noastra vor fi folosite strict pentru facturarea produselor achizitionate sau pentru a intra in contact cu dumeavoastra in cazul unor posibile modificari a(le) comenzii(lor) sau ale datelor de facturare.

Prin completarea formularului sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim si va dorim "navigare" placuta!