FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

TEHNOLOGIE

FOLOSIM APARATURA
SMART LORING

Pentru a oferii cea mai buna experienta pentru consumatori, Amor Perfecto sta in varful tehnologiei, prajitoriile noastre economisesc cu pana la 80% energia necesara prajirii cafelei, eliminand emisile de dioxid de carbon din timpul prajirii, iar totodata ,campania nostra de plantare de arbori ne face sa fim o companie certificata CarbonZero .

Aparatura Smart Loring ne permite sa avem un control total asupra prajirii, asigurandu-ne calitatea dorita in

procesul de productie pentru a ne permite sa oferim cea mai buna aroma pe care cafeaua ne-o poate da.

La Amor Perfecto suntem pionierii ambalarii in cutie de metal. Inca odata lucrand cu cele mai mai noi inovatii, ambalarea nostra incorporeaza tehnologia amabalarii in atmosfera controlata, ceea ce ne permite sa oprim oxidarea boabelor de cafea , pastrandu-le aroma si gustul in procesul de transport si stocare.

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de contact sau prin completarea datelor in momentul unei achizitii de produse de pe platforma noastra vor fi folosite strict pentru facturarea produselor achizitionate sau pentru a intra in contact cu dumeavoastra in cazul unor posibile modificari a(le) comenzii(lor) sau ale datelor de facturare.

Prin completarea formularului sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim si va dorim "navigare" placuta!