FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

TERMENI SI CONDITII

TOATE DREPTURILE REZERVATE.

Nici o parte a acestui material nu poate fi reprodusa sau transmisa in orice forma, electronica sau manuala, inclusiv fotocopiere, inregistrare, sau prin orice stocare informationala sau mijloc de recuperare fara acordul expres scris, datat si semnat al autorului.

EXONERARE SI / SAU NOTIFICARI LEGALE:

Informatiile prezentate aici reprezinta punctul de vedere al autorului de la data publicarii. Anumite intamplari, povestiri, sunt fictive, cu scopul de a face informatia mai asimilabila. Din cauza schimbarii unor date, autorul isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza opinia sa pe baza noilor conditii. Acest material didactic este folosit doar in scopuri informationale. Nici autorul, nici filialele sale / partenerii nu isi asuma nici o responsabilitate pentru erorile, omisiunile sau datele inexacte furnizate in acest material didactic... Orice lezare de persoane sau organizatii este neintentionata. Daca este necesara consultarea cu privire la probleme juridice sau legale, trebuie apelat la serviciile unui profesionist pe deplin calificat. Acest material didactic nu este destinat utilizarii ca o sursa de consiliere juridica sau contabila. Sau ar trebui sa cunoasteti legislatia referitoare la tranzactiile de afaceri sau alte practici de afaceri in tara dumneavoastra. Orice referire la orice persoana sau afacere este pur intamplatoare.

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de contact sau prin completarea datelor in momentul unei achizitii de produse de pe platforma noastra vor fi folosite strict pentru facturarea produselor achizitionate sau pentru a intra in contact cu dumeavoastra in cazul unor posibile modificari a(le) comenzii(lor) sau ale datelor de facturare.

Prin completarea formularului sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim si va dorim "navigare" placuta!